Öznur Cüre Girdi, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Altın Madalya Kazandı!

Öznur Cüre Girdi, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Altın Madalya Kazandı!

Milli para okçumuz Öznur Cüre Girdi, Paris 2024 Paralimpik Oyunları kadınlar makaralı yay finalinde altın madalya kazanarak şampiyon oldu. İstanbul Valiliği, Öznur'u başarılarından dolayı kutladı. Bu başarı, Türkiye'nin paralimpik sporlarına olan desteğini bir kez daha gözler önüne serdi. Öznur, 'Aynı ruhla yeniden' sloganıyla başarısını taçlandırdı.

İstanbul Valiliği, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda kadınlar makaralı yay finalinde altın madalya kazanarak Paralimpik Oyunları Şampiyonu unvanını elde eden milli para okçumuz Öznur Cüre Girdi'yi yürekten kutladı. Öznur, büyük bir azimle gösterdiği performansla Türkiye'yi uluslararası arenada temsil etti. 'Aynı ruhla yeniden' sloganıyla Paralimpik Oyunları'ndaki bu büyük başarı, spor dünyasında büyük yankı uyandırdı. İstanbul Valiliği, bu tür başarıların paralimpik sporlarına olan ilginin artmasına katkı sağlayacağını belirtti.

Yayın Tarihi: 3.09.2024

Öznur Cüre Girdi, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Altın Madalya Kazandı!
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri