İstanbul Üsküdar'da Gezgin Oyun Parkı Çocuklarla Buluşuyor

İstanbul Üsküdar'da Gezgin Oyun Parkı Çocuklarla Buluşuyor

Üsküdar Belediyesi'nin Gezgin Oyun Parkı, 4 Eylül Çarşamba günü Yavuztürk Mahallesi'nde çocuklarla buluşacak. Etkinlik, 14.00 - 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Eğitici ve öğretici oyunlarla dolu bu etkinlik, mahalle sakinlerine keyifli anlar sunacak. Tüm çocuklar davetlidir.

İstanbul Üsküdar Belediyesi, Gezgin Oyun Parkı ile mahalleleri dolaşmaya devam ediyor. 4 Eylül Çarşamba günü saat 14.00 ile 18.00 arasında Yavuztürk Mahallesi'nde, Pak Sokak'ta gerçekleşecek etkinlikte çocuklar, eğitici ve öğretici oyunlarla eğlenme fırsatı bulacak. Üsküdar Belediyesi, bu etkinlik aracılığıyla çocukların sosyal becerilerini geliştirmeyi ve ailelerin bir araya gelmesini sağlamayı hedefliyor. Tüm mahalle sakinleri, çocuklarıyla birlikte bu keyifli etkinliğe katılmaları için davet ediliyor.

Yayın Tarihi: 4.09.2024

İstanbul Üsküdar'da Gezgin Oyun Parkı Çocuklarla Buluşuyor
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri