Kahve Zirvesi 2024: Kahveseverler Müze Gazhane'de Buluşuyor

Kahve Zirvesi 2024: Kahveseverler Müze Gazhane'de Buluşuyor

İstanbul Kültür Sanat'ın düzenlediği Kahve Zirvesi 2024, 14-15 Eylül tarihlerinde Müze Gazhane'de gerçekleştirilecek. Yerli ve yabancı kahve sektöründen önemli isimlerin katılacağı etkinlikte, 50'den fazla konuşmacı güncel bilgiler paylaşacak. Katılımcılar, en son teknolojik ekipmanları görebilecek ve dünya çapında kaliteli kahveleri tadabilecek. Ücretsiz kayıt için Radar Türkiye mobil uygulaması üzerinden işlem yapılabilir.

İstanbul Kültür Sanat, kahveseverler için büyük bir etkinlik olan 'Kahve Zirvesi 2024'ü düzenliyor. 14 - 15 Eylül 2024 tarihlerinde Müze Gazhane'de gerçekleştirilecek olan zirve, yerli ve yabancı kahve sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirecek. Etkinlikte toplamda 10 oturumda 50'den fazla konuşmacı, kahve ile ilgili güncel bilgiler, gelişmeler ve yeni ürünleri katılımcılarla paylaşacak. Ayrıca, kahveye dair en son teknolojik ekipmanların sergileneceği stantlar ve dünya genelinden kaliteli kahvelerin tadım imkanları da sunulacak. Katılımcılar, yaratıcı workshop ve atölyelere de katılabilecek. Etkinliğe katılmak isteyenler, Radar Türkiye mobil uygulamasından ücretsiz kayıt oluşturarak giriş yapabilir.

Yayın Tarihi: 4.09.2024

Kahve Zirvesi 2024: Kahveseverler Müze Gazhane'de Buluşuyor
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri