İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden Sağlıklı Hayat Merkezi Uyarısı

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden Sağlıklı Hayat Merkezi Uyarısı

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, halkı sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirmek için Sağlıklı Hayat Merkezi'ni ziyaret etmeye davet etti. 'Hasta olmayı beklemeyin, sağlıklı iken önleminizi alın' mesajı verildi. Sağlıklı Hayat Merkezi'nin önemi vurgulandı. Önlem almanın, tedaviden daha etkili olduğu belirtildi.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, halk sağlığını korumak ve sağlıklı yaşam bilincini artırmak amacıyla önemli bir çağrıda bulundu. 'Hasta olmayı beklemeyin, sağlıklı iken Sağlıklı Hayat Merkezi'ni ziyaret edin' sloganıyla, bireylerin sağlıklı yaşam için gerekli önlemleri almalarının altını çizdi. Sağlıklı Hayat Merkezleri, vatandaşların sağlıklı yaşam tarzı benimsemeleri ve hastalıklardan korunmaları için çeşitli hizmetler sunuyor. Müdürlüğün yetkilileri, sağlık sorunları ortaya çıkmadan önce önlem almanın, tedavi olmaktan çok daha etkili olduğunu vurgulayarak, tüm vatandaşları bu merkezlere yönelmeye davet etti.

Yayın Tarihi: 7.09.2024

Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri