İstanbul Bölgesel İstihdam Ofisleri ile Yüz Binlerce Kişi İş Buldu

İstanbul Bölgesel İstihdam Ofisleri ile Yüz Binlerce Kişi İş Buldu

İstanbul Bölgesel İstihdam Ofisi, Aytaç Kiraz gibi birçok kişinin iş bulmasını sağladı. Özel sektörde iş arayanlar için destek sunuluyor. İlgilenenler, en yakın ofisi ziyaret edebilir veya online başvuru yapabilir. İBB'nin hizmetleriyle iş arama süreci daha kolay hale geliyor.

İstanbul Bölgesel İstihdam Ofisi, Aytaç Kiraz gibi yüz binlerce kişinin iş bulmasına yardımcı oldu. Özellikle özel sektörde iş arayanlar, İBB Bölgesel İstihdam Ofisleri'nin sunduğu destekten yararlanarak yeni fırsatlarla tanışma şansı elde ediyor. İlgilenenler, kendilerine en yakın ofisi ziyaret edebilir veya online olarak bio.ibb.istanbul ve İstanbul Senin/İş Ara İş Bul uygulaması üzerinden başvuru yapabilirler. İBB'nin bu hizmetleri, iş bulma sürecini kolaylaştırarak istihdam oranlarının artmasına katkıda bulunuyor.

Yayın Tarihi: 12.09.2024

İstanbul Bölgesel İstihdam Ofisleri ile Yüz Binlerce Kişi İş Buldu
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri