Gaming İstanbul 2024: Oyun ve E-spor Tutkunları Yenikapı'da Buluşuyor!

Gaming İstanbul 2024: Oyun ve E-spor Tutkunları Yenikapı'da Buluşuyor!

Türkiye'nin en büyük oyun ve e-spor etkinliği Gaming İstanbul, 13-15 Eylül 2024 tarihlerinde Yenikapı'da gerçekleşecek. Etkinlikte oyun turnuvaları, cosplay yarışmaları ve yeni oyun lansmanları yer alacak. Radar Türkiye kullanıcılarına %10 indirim fırsatı sunulacak. Biletler Biletino üzerinden temin edilebilir.

İstanbul Kültür Sanat'ın organize ettiği Gaming İstanbul (GIST), 13-15 Eylül 2024 tarihlerinde Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde oyun dünyasını bir araya getiriyor. Etkinlik, oyun tutkunları için birçok sürpriz ve heyecan dolu anı bir arada sunacak. Oyun turnuvaları, cosplay yarışmaları ve yeni oyun lansmanları ile dolu bir program hazırlanıyor. Ayrıca, Radar Türkiye uygulaması kullanıcılarına özel %10 indirim fırsatı mevcut. İndirim kodu, uygulama üzerinden push notification olarak gönderilecektir. Biletler ise @biletino üzerinden satın alınabilir.

Yayın Tarihi: 12.09.2024

Gaming İstanbul 2024: Oyun ve E-spor Tutkunları Yenikapı'da Buluşuyor!
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri