İmamoğlu'ndan Yeni Eğitim Dönemine Özel Uygulama

İmamoğlu'ndan Yeni Eğitim Dönemine Özel Uygulama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni eğitim öğretim döneminde öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. İstanbul genelinde trafik düzenlemeleri yapıldı. 6-16 saatleri arasında İBB'ye ait toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak. Bu uygulama, yeni eğitim döneminin başlangıcında trafiği rahatlatmayı amaçlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İmamoğlu, tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek, İstanbul genelinde birçok önlem alındığını açıkladı. Trafiği rahatlatmak amacıyla 6.00-16.00 saatleri arasında İBB'ye bağlı toplu ulaşım araçlarının ücretsiz olacağını belirtti. Bu uygulama, okula dönüş döneminde yaşanabilecek trafik sıkışıklığını azaltmayı hedefliyor.

Yayın Tarihi: 12.09.2024

İmamoğlu'ndan Yeni Eğitim Dönemine Özel Uygulama
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri