Dünya Fizyoterapi Günü'nde İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden Teşekkür Mesajı

Dünya Fizyoterapi Günü'nde İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden Teşekkür Mesajı

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Dünya Fizyoterapi Günü dolayısıyla fizyoterapistlere teşekkür etti. Fizyoterapistlerin hareket bozuklukları ve çeşitli sağlık sorunlarındaki katkısı vurgulandı. Her türlü yaralanma ve hastalıkta fizyoterapistlerin önemi bir kez daha hatırlandı. Fizyoterapi alanındaki profesyoneller, sağlık hizmetlerinde kritik bir rol oynamaktadır.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, 8 Eylül Dünya Fizyoterapi Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajda, hareket bozukluğuna yol açan yaralanmalar, hastalıklar, ağrılar ve fonksiyon bozuklukları gibi durumlarda fizyoterapistlerin sağladığı desteğin önemi vurgulandı. Fizyoterapistlerin, hastaların rehabilitasyon süreçlerinde ve yaşam kalitelerinin artırılmasında çok önemli bir rol oynadığı belirtildi. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, bu vesileyle tüm fizyoterapistlere teşekkürlerini iletti.

Yayın Tarihi: 12.09.2024

Dünya Fizyoterapi Günü'nde İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden Teşekkür Mesajı
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri