İstanbul Bölgesel İstihdam Ofisi Mobil İstihdam Ofisi'ni Kartal ve Eyüpsultan'da Açıyor

İstanbul Bölgesel İstihdam Ofisi Mobil İstihdam Ofisi'ni Kartal ve Eyüpsultan'da Açıyor

İstanbul Bölgesel İstihdam Ofisi, 16-20 Eylül 2024 tarihlerinde Kartal ve Eyüpsultan'da iş arayanlarla buluşacak. Mobil İstihdam Ofisi etkinlikleri, Kartal Belediyesi Soğanlık Kültür Merkezi önünde ve Eyüpsultan Meydanı İBB Çözüm Merkezi önünde gerçekleştirilecek. İş arayanlar, 10:00-16:00 saatleri arasında danışmanlık hizmeti alabilecek. Bu etkinlik, istihdam fırsatlarını artırmayı amaçlıyor.

İstanbul Bölgesel İstihdam Ofisi, 16-20 Eylül 2024 tarihlerinde iş arayan vatandaşlarla buluşmak üzere Mobil İstihdam Ofisi etkinlikleri düzenliyor. Kartal Belediyesi Soğanlık Kültür Merkezi önünde ve Eyüpsultan Meydanı İBB Çözüm Merkezi önünde gerçekleştirilecek etkinlikler, her iki bölgede de 10:00-16:00 saatleri arasında açık olacak. İş arayanlar, uzman danışmanlar eşliğinde kariyer planlaması ve iş bulma süreçleri hakkında bilgi alabilecekler. Bu tür etkinlikler, İstanbul'da istihdamı artırmak ve iş arayanların ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 13.09.2024

İstanbul Bölgesel İstihdam Ofisi Mobil İstihdam Ofisi'ni Kartal ve Eyüpsultan'da Açıyor
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri