Beyoğlu Belediyesi'nden Emeklilere Sağlık Taraması Hizmeti

Beyoğlu Belediyesi'nden Emeklilere Sağlık Taraması Hizmeti

Beyoğlu Belediyesi, emeklilerine yönelik sağlık taraması hizmetini sürdürüyor. Kasımpaşa Emekli Evi'nde gerçekleştirilecek olan sağlık taraması, 17 Eylül 2024 tarihinde yapılacak. Taramadan yararlanmak isteyen emeklilerin belirtilen tarihte Kasımpaşa Emekli Evi'nde bulunmaları yeterli. Beyoğlu Belediyesi, emeklilerin her alanda yanlarında olmaya devam ediyor.

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, emeklilerine yönelik sunduğu hizmetleri genişletmeye devam ediyor. Kasımpaşa Emekli Evi'nde 17 Eylül 2024 tarihinde 08:30 ile 10:30 saatleri arasında sağlık taraması hizmeti sunulacak. Bu hizmet, emeklilerin sağlık durumlarını takip etmeleri ve gerekli önlemleri almaları açısından büyük önem taşıyor. Beyoğlu Belediyesi, emeklilerin yaşam kalitesini artırmak ve onların her alanda yanlarında olmak için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Yayın Tarihi: 17.09.2024

Beyoğlu Belediyesi'nden Emeklilere Sağlık Taraması Hizmeti
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri