Ekrem İmamoğlu'ndan Ataşehir'e Yeni Spor Tesisi Müjdesi

Ekrem İmamoğlu'ndan Ataşehir'e Yeni Spor Tesisi Müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir'e yeni bir spor tesisi kazandıracaklarını duyurdu. Tesis, olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, otopark ve sosyal alanlar içerecek. İçerenköy'de inşa edilen tesisin bölge sporuna büyük katkı sağlaması bekleniyor. Projenin tamamlanması ile birlikte Ataşehir'deki spor olanakları genişlemiş olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir bölgesine kazandırılacak yeni spor tesisinin detaylarını paylaştı. İçerenköy'de inşa edilecek tesis, içerisinde olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, otopark ve sosyal alanlar barındıracak. İmamoğlu, bu tesisin gençlerin spor yapma alışkanlıklarını artıracağını ve bölgedeki spor potansiyelini geliştireceğini belirtti. Tesisin tamamlanmasıyla birlikte Ataşehir, spor alanında önemli bir merkez haline gelecek.

Yayın Tarihi: 19.09.2024

Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri