Türkiye'nin İlk Aile Festivali Family Fest, İstanbul'da Başlıyor!

Türkiye'nin İlk Aile Festivali Family Fest, İstanbul'da Başlıyor!

Family Fest, 4-5-6 Ekim tarihlerinde Korupark İstanbul'da gerçekleştirilecek. Gökhan Türkmen, Can Bonomo ve Nil Karaibrahimgil gibi ünlü sanatçılar sahne alacak. Festivalde 30'dan fazla atölye, spor sahaları ve eğlenceli aktiviteler yer alacak. Aileler, yemyeşil doğanın keyfini çıkararak, birlikte eğlenme fırsatı bulacak.

İstanbul Kültür Sanat, Türkiye'nin ilk aile festivali Family Fest'i 4-5-6 Ekim tarihlerinde Korupark İstanbul'da düzenleyecek. Ünlü sanatçılar Gökhan Türkmen, Can Bonomo ve Nil Karaibrahimgil'in sahne alacağı festivalde, 3 gün boyunca 30'dan fazla atölye etkinliği, Real Madrid Foundation ve GS Akademi işbirliğiyle oluşturulmuş spor sahaları, çeşitli oyunlar, söyleşiler ve daha birçok etkinlik aileleri bekliyor. Sarıyer'in yemyeşil doğası içerisinde aileler, hem eğlenip hem de yeni şeyler keşfetme fırsatı bulacak. Biletler, Biletix, iTicket ve Passo üzerinden temin edilebilir.

Yayın Tarihi: 20.09.2024

Türkiye'nin İlk Aile Festivali Family Fest, İstanbul'da Başlıyor!
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri