İstanbul Kültür Sanat: Büyüt Hayallerini Eğitim Bursu Başvuru Süresi Uzatıldı!

İstanbul Kültür Sanat: Büyüt Hayallerini Eğitim Bursu Başvuru Süresi Uzatıldı!

Büyüt Hayallerini Eğitim Bursu başvuru süresi 22 Eylül'e kadar uzatıldı. Üniversiteli kız öğrenciler, burs imkanından faydalanmak için başvuru yapmaya davet ediliyor. Burs, istihdam fırsatları, sosyal çalışmalar, etkinlikler ve eğitim desteği sunuyor. Başvurular için son tarih 22 Eylül 23:59!

İstanbul Kültür Sanat, üniversiteli kız öğrencilerine yönelik Büyüt Hayallerini Eğitim Bursu başvuru süresini uzattığını duyurdu. Burs, genç kadınların eğitim hayatlarına destek olmayı amaçlıyor ve bursiyerlere istihdam fırsatları, sosyal çalışmalar, dayanışma ağı desteği, etkinlikler ve eğitim desteği sunuyor. Tüm üniversiteli kız öğrenciler, bu fırsattan yararlanmak için başvurularını 22 Eylül 23:59'a kadar yapabilirler. Detaylı bilgi ve başvuru için İstanbul Vakfı'nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yayın Tarihi: 20.09.2024

İstanbul Kültür Sanat: Büyüt Hayallerini Eğitim Bursu Başvuru Süresi Uzatıldı!
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri