Ekrem İmamoğlu'ndan Gaziler Günü Mesajı

Ekrem İmamoğlu'ndan Gaziler Günü Mesajı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İmamoğlu, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilere olan minnetini ifade etti. Mesajında, gazilerin ülke için verdikleri mücadelenin önemine vurgu yaptı. İmamoğlu, gazileri saygı ve sevgiyle andı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu ülke için mücadele eden tüm gazileri saygı, sevgi ve minnetle andığını belirtti. İmamoğlu, mesajında, 'Gazilerimiz, bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün simgeleridir. Onların fedakarlıkları, bizlere her daim ilham vermektedir. Bu anlamlı günde, gazilerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum.' ifadelerine yer verdi.

Yayın Tarihi: 20.09.2024

Ekrem İmamoğlu'ndan Gaziler Günü Mesajı
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri