İmamoğlu, Zile Belediyesi Sosyal Tesisi Açılışında Konuştu

İmamoğlu, Zile Belediyesi Sosyal Tesisi Açılışında Konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zile Belediyesi Sosyal Tesisi ve Hacı Bektaş-ı Veli Rekreasyon Alanı'nın açılışını gerçekleştirdi. Proje, KİPTAŞ ve Zile Belediyesi'nin ortak çalışmasıyla hayata geçirildi. İmamoğlu, tesisin bölgeye katacağı değeri vurguladı. Açılışta yapılan konuşmalarda sosyal projelerin önemine değinildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Zile Belediyesi Sosyal Tesisi ve Hacı Bektaş-ı Veli Rekreasyon Alanı'nın açılışını gerçekleştirdi. Bu önemli projenin, KİPTAŞ ile Zile Belediyesi'nin ortak çalışması sonucunda hayata geçtiğini belirtti. İmamoğlu, tesisin bölgedeki sosyal yaşamı canlandıracağını ve vatandaşlara çeşitli hizmetler sunacağını ifade etti. Açılışta yaptığı konuşmada, sosyal projelerin önemine ve toplumun ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların devam edeceğine vurgu yaptı.

Yayın Tarihi: 21.09.2024

Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri