Beyoğlu Belediyesi'nden Çocuklar için Atölye Etkinlikleri

Beyoğlu Belediyesi'nden Çocuklar için Atölye Etkinlikleri

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, 23-29 Eylül tarihleri arasında 7-14 yaş arası çocuklar için atölye etkinlikleri düzenliyor. Drama, yazarlık ve bilimsel keşifler gibi çeşitli konularda atölyeler ile çocukların hayal güçlerini geliştirmeyi amaçlıyor. Tüm çocuklar bu eğlenceli ve öğretici etkinliklere katılmaya davet ediliyor. Etkinlikler, kütüphanelerde gerçekleştirilecek.

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, 23-29 Eylül tarihleri arasında 7-14 yaş arası çocuklar için özel atölye etkinlikleri düzenliyor. 'Hayal et, keşfet ve öğren!' sloganıyla yola çıkan etkinlikler, drama, yazarlık atölyeleri ve bilimsel keşifler gibi birçok farklı alanı kapsıyor. Bu programla çocukların yaratıcılıklarını geliştirmeleri ve yeni bilgiler edinmeleri hedefleniyor. Tüm çocuklarımızı bu eğlenceli ve öğretici etkinliklere katılmaya bekliyoruz.

Yayın Tarihi: 23.09.2024

Beyoğlu Belediyesi'nden Çocuklar için Atölye Etkinlikleri
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri