Avrupa Hareketlilik Haftası Kapanış Etkinlikleri İstanbul'da Gerçekleşecek

Avrupa Hareketlilik Haftası Kapanış Etkinlikleri İstanbul'da Gerçekleşecek

İstanbul'da Avrupa Hareketlilik Haftası'nın kapanış etkinlikleri 22 Eylül'de yapılacak. Etkinliğe İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu katılacak. Spor aktiviteleri ve müzik programlarıyla dolu bu özel güne tüm İstanbullular davetli. Katılım, şehrin birlikte yaşanabilirliğini teşvik etmek amacıyla gerçekleştiriliyor.

İstanbul Kültür Sanat, 22 Eylül'de Avrupa Hareketlilik Haftası kapanış etkinliklerini düzenliyor. Etkinlik, saat 14.00'te İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. Gün boyunca çeşitli spor aktiviteleri ve müzik programları yer alacak. Tüm İstanbullular bu özel gün için davet edilirken, şehirdeki ortak yaşam alanlarının paylaşılmasının önemi vurgulanacak.

Yayın Tarihi: 23.09.2024

Avrupa Hareketlilik Haftası Kapanış Etkinlikleri İstanbul'da Gerçekleşecek
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri