İstanbul Kültür Sanat'ta Sinema ve Psikoloji Atölyesi: Kurgu ve Algı

İstanbul Kültür Sanat'ta Sinema ve Psikoloji Atölyesi: Kurgu ve Algı

İstanbul Kültür Sanat, Sinema ve Psikoloji Atölyesi'nde bu hafta Kurgu ve Algı teması işlenecek. Atölyede, kurgunun sinema dilini nasıl biçimlendirdiği ve gerçeklik ile kurmaca ayrımının film dünyasındaki yeri ele alınacak. İncelenecek filmler arasında 'Aaahh Belinda', 'Gölge Oyunu' ve 'The Hours' bulunuyor. Etkinlik 26 Eylül Perşembe günü saat 19.00'da Müze Gazhane T Atölye'de gerçekleştirilecek.

İstanbul Kültür Sanat, Sinema ve Psikoloji Atölyesi'nde iki disiplinin buluştuğu etkinlikler devam ediyor. Bu haftaki atölyede 'Kurgu ve Algı' teması üzerinde durulacak. Katılımcılar, kurgunun sinema dilini nasıl şekillendirdiğini ve gerçek ile kurmaca arasındaki ayrımın film dünyasındaki yansımalarını keşfedecekler. İncelenecek filmler arasında Atıf Yılmaz'ın 'Aaahh Belinda', Yavuz Turgul'un 'Gölge Oyunu' ve Stephen Daldry'nin 'The Hours' yer alıyor. Etkinlik, 26 Eylül Perşembe günü saat 19.00'da Müze Gazhane T Atölye'de düzenlenecek. Katılımcılara filmleri önceden izlemeleri önerilse de bu zorunlu değildir. Oturumlar için sınırlı kapasite mevcut olup, kayıt için Radar Türkiye uygulaması kullanılabilir.

Yayın Tarihi: 23.09.2024

İstanbul Kültür Sanat'ta Sinema ve Psikoloji Atölyesi: Kurgu ve Algı
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri