Ulugazi Yağlı Güreşleri Maltepe'de Başlıyor!

Ulugazi Yağlı Güreşleri Maltepe'de Başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 4 yıldır düzenlediği Ulugazi Yağlı Güreşleri'ni Maltepe'de gerçekleştiriyor. Ata sporu olan yağlı güreşler, pehlivanların İstanbul'da er meydanına çıkmasıyla İstanbullularla buluşacak. Etkinlik, yerel kültürün yaşatılması ve tanıtılması açısından büyük önem taşıyor. Tüm güreş severler davetlidir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ulugazi Yağlı Güreşleri, bu yıl da Maltepe'de gerçekleştiriliyor. 4 yıldır İstanbullularla buluşan etkinlik, ata sporumuz yağlı güreşi yaşatmayı ve tanıtmayı hedefliyor. Pehlivanlar, İstanbul'un er meydanında kıyasıya mücadele edecek. Yerel kültürün önemli bir parçası olan yağlı güreşler, her yaştan katılımcıyı bir araya getirerek heyecan dolu anlar yaşatacak.

Yayın Tarihi: 23.09.2024

Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri