Beyoğlu'nda Dünya Alzheimer Günü Paneli Düzenlendi

Beyoğlu'nda Dünya Alzheimer Günü Paneli Düzenlendi

Beyoğlu Belediyesi, Türkiye Alzheimer Derneği Marmara Şubesi iş birliğiyle Dünya Alzheimer Günü kapsamında bir panel düzenledi. Panelde Alzheimer hastalığının seyri, alınabilecek önlemler ve deneyimler paylaşıldı. 7'den 70'e herkesin sağlıklı bir gelecek için bilgi edinmesi amaçlandı. Etkinlik, toplumu bilgilendirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, 7'den 70'e sağlıklı bir geleceğe katkıda bulunmak amacıyla Türkiye Alzheimer Derneği Marmara Şubesi ile iş birliği yaparak Dünya Alzheimer Günü kapsamında bir panel düzenledi. Etkinlikte, Alzheimer hastalığının seyri, hastalığa karşı alınabilecek önlemler ve bu konuda yaşanan deneyimler katılımcılarla paylaşıldı. Uzmanların konuşmacı olarak yer aldığı panelde, katılımcılar hastalık hakkında bilgi edinme fırsatı buldu. Bu tür etkinliklerin, toplumda Alzheimer ile ilgili farkındalığı artıracağı ve sağlıklı yaşam bilincini yayacağı vurgulandı.

Yayın Tarihi: 23.09.2024

Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri