İstanbul Bölgesel İstihdam Ofisleri ile İş Bulma Fırsatları Artıyor

İstanbul Bölgesel İstihdam Ofisleri ile İş Bulma Fırsatları Artıyor

İBB Bölgesel İstihdam Ofisleri, Ecem Beyza Bilicioğlu gibi yüz binlerce kişiye iş bulma konusunda yardımcı oldu. Özel sektörde iş arayanlar, en yakın ofislerine başvurabilir. Başvuru işlemleri için bio.ibb.istanbul ve İstanbul Senin/İş Ara İş Bul uygulaması kullanılabilir. İstihdam desteğiyle İstanbul'da iş bulma fırsatları artıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Bölgesel İstihdam Ofisleri, iş arayan bireylere önemli destekler sunmaya devam ediyor. Ecem Beyza Bilicioğlu gibi yüz binlerce kişi, bu ofislerin sunduğu hizmetlerle iş bulmayı başardı. Özel sektörde iş arayanlar, en yakın Bölgesel İstihdam Ofisi'ni ziyaret ederek destek alabilir. Ayrıca, başvurularını bio.ibb.istanbul adresinden veya İstanbul Senin/İş Ara İş Bul uygulaması üzerinden gerçekleştirebilirler. Bu sayede İstanbul'da istihdam fırsatları daha erişilebilir hale geliyor.

Yayın Tarihi: 26.09.2024

İstanbul Bölgesel İstihdam Ofisleri ile İş Bulma Fırsatları Artıyor
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri