İstanbul Modern’de Ücretsiz Sergi Turları Devam Ediyor

İstanbul Modern’de Ücretsiz Sergi Turları Devam Ediyor

İBB Kültür AŞ ve İstanbul Modern, 27 Eylül Cuma günü 'Yüzen Adalar' sergisi için ücretsiz sergi turları düzenliyor. Sergi, Türkiye sanat ortamının gelişimini kronolojik olarak gözler önüne seriyor. Katılmak isteyenler Radar Türkiye uygulaması üzerinden kayıt yaptırabilirler. Turlar sınırlı kapasiteyle gerçekleşecek.

İstanbul Kültür Sanat, İstanbul Modern ile iş birliği içinde ücretsiz sergi turlarını sürdürüyor. 27 Eylül Cuma günü gerçekleştirilecek turda, 'Yüzen Adalar' sergisi ziyaret edilecek. Bu sergi, 1945'ten günümüze Türkiye sanat ortamının evrimine odaklanarak, sanatçıların etkileşimlerini ve sanat tarihinin gelişimini sergilemekte. Katılımcılar, Radar Türkiye uygulamasını indirerek kayıtlarını oluşturabilirler; kayıtlar 26 Eylül saat 16.00'dan itibaren alınacak ve buluşma noktası İstanbul Modern giriş katındaki eğitim gişesi olacak.

Yayın Tarihi: 26.09.2024

İstanbul Modern’de Ücretsiz Sergi Turları Devam Ediyor
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri