İstanbul Valiliği'nden Fırtına Uyarısı

İstanbul Valiliği'nden Fırtına Uyarısı

Batı Karadeniz'de rüzgarın fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. İstanbul Valiliği, pazartesi sabahı başlayacak olan fırtınanın salı öğle saatlerinden itibaren etkisini artıracağını duyurdu. Fırtınanın çarşamba akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi öngörülüyor. Vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

İstanbul Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere dayanarak Batı Karadeniz'de rüzgarın pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren fırtına, yer yer kuvvetli fırtına şeklinde eseceğini bildirdi. Salı günü öğle saatlerinden itibaren etkisini artırması beklenen fırtınanın, çarşamba akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi öngörülüyor. Bu nedenle, vatandaşların olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği ifade edildi.

Yayın Tarihi: 30.09.2024

İstanbul Valiliği'nden Fırtına Uyarısı
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri