Müze Gazhane'de Selût ile Endüstrimantal Konser Serisi Başlıyor

Müze Gazhane'de Selût ile Endüstrimantal Konser Serisi Başlıyor

Müze Gazhane, 130 yıllık endüstriyel hafızasını müziğin sınırsız dünyasıyla buluşturuyor. Bu hafta Selût, ambiyans ve akustik unsurlarla dolu performansıyla sahne alacak. 1 Ekim Salı günü gerçekleşecek etkinlikte, Selût'un yenilikçi müzikal yaklaşımı ve görsel eserleri dinleyicilere sunulacak. Katılım için kayıt gerekmiyor.

İstanbul Kültür Sanat, Müze Gazhane'nin 130 yıllık endüstriyel hafızasını müziğin sınırsız dünyasıyla birleştiren Endüstrimantal konser serisi kapsamında bu hafta Selût'u ağırlıyor. Müzik ve görsel illüstrasyonlar oluşturan çok yönlü sanatçı Selût, ambiyans, akustik, caz ve dünya müziği unsurlarını güçlü solo vokalleriyle harmanlıyor. Müzikal performanslarını, görsel eserlerine özgün dinletiler olarak tanımlayan Selût, hem müzikte hem de görsel sanatta sınırları zorlayan yenilikçi bir yaklaşım sergiliyor. Cosmicnutz ismiyle de tanınan Selût, bu isimle organik ve dijital ögeleri birleştirerek canlı renkler, komplike atmosferler ve özgün karakter tasarımları içeren eserler üretiyor. Etkinlik, 1 Ekim Salı günü saat 20.00'de Müze Gazhane Q-Deck'te gerçekleşecek. Sınırlı oturma alanı bulunan etkinliğe katılım için kayıt gerekmemektedir.

Yayın Tarihi: 30.09.2024

Müze Gazhane'de Selût ile Endüstrimantal Konser Serisi Başlıyor
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri