Müze Gazhane'de No Land ve Su Sonia Konserleri

Müze Gazhane'de No Land ve Su Sonia Konserleri

Müze Gazhane, Hava Kararınca konser serisinde bu hafta No Land ve Su Sonia'yı ağırlıyor. No Land, farklı kültürleri harmanlayan bir müzik topluluğu olarak sahne alacak. Genç sanatçı Su Sonia ise müzik kariyerine yenilikler katmaya devam ediyor. Etkinlikler 2 Ekim Çarşamba günü ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

İstanbul Kültür Sanat: Müze Gazhane’nin ikonik konser serisi Hava Kararınca’da bu hafta farklı kültür ve coğrafyalardan gelen müzisyenlerin oluşturduğu İstanbul merkezli müzik topluluğu No Land sahne alacak. İran, Azerbaycan ve Türkiye kültür yelpazesini Dünya müziğiyle harmanlayan bir müzik topluluğu olan No Land, 2012 yılında Sahand Lesani (elektrik gitar), Kamil Hajiyev (vokal ve keman) ve Mehmet Akif Ersoy’un (ritm gitar) bir araya gelmesinin ardından Çağatay Vural (basgitar), Can Kalyoncu, Hazal Ekkerman, Yağız Nevzat İpek ve Oğuzcan Bilgin’in katılımıyla kurulmuştur. No Land ismi, farklı coğrafya ve kültürleri barındıran üyelere atfen Sahand Lesani’nin önerisiyle “No Man’s Land” filminden gelmektedir. Süreç içerisinde değişen topluluk üyeleriyle müziği zenginleşen No Land’in güncel kadrosunda Kamil Hajiyev (vokal, keman), Çağatay Vural (bas gitar), Sahand Lesani (elektrik gitar), Oğuz Can Bilgin (trompet), Ege Atalay (çello), Metin Kesik (ritim gitar) ve Nihal Saruhanlı (davul) bulunmaktadır. 2016 yılında yayınlanan ilk albümleri “Aramızda”, 2013 yılından itibaren üretilen ve genellikle topluluğun ilk çalışmalarını barındıran, Azerbaycanca ve Türkçe şarkı sözlerine sahip bir albümdür. No Land öncesi ise “Sahne Senin” kapsamında Su Sonia Müze Gazhane Meydan’da olacak. Lise yıllarında şarkı söylemeye başlayan Su Sonia, 2012-2016 yılları arasında Dolapdere Big Gang’in solistliğini üstlenmiştir. 2021’de kendi parçaları ile müzik dünyasına giriş yapan genç şarkıcı, ilk olarak Vaat ve Paraşüt parçalarını yayınladı. Bugy, DJ Suppa, Fırat Ağacık gibi türünün en iyi yapımcılarından bazılarıyla çalıştı. Okan Bayülgen’in Sheakespear’ın ödüllü ‘Richard III’ uyarlamasında rol alan Su Sonia, en son Aga B ile düet yaptığı ‘Beyhude’yi yayınladı. Bugünlerde ilk albümü üzerinde çalışan Su Sonia konserlerine devam ediyor. 2 Ekim Çarşamba 19.00 Su Sonia 2 Ekim Çarşamba 20.00 No Land Müze Gazhane Meydan Ücretsiz etkinlik için kayıt gerekmemektedir.

Yayın Tarihi: 30.09.2024

Müze Gazhane'de No Land ve Su Sonia Konserleri
Müze Gazhane'de No Land ve Su Sonia Konserleri
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri