Beyoğlu Belediyesi Terra Santa ile Kültür ve Sanatı Canlandırıyor

Beyoğlu Belediyesi Terra Santa ile Kültür ve Sanatı Canlandırıyor

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, Terra Santa'da düzenlediği etkinliklerle kültür ve sanatın nabzını tutuyor. Terra Santa, Beyoğlu'nun kalbinde önemli bir buluşma noktası olmaya devam ediyor. Belediye, bu alanda daha birçok etkinlik planlıyor. Kültürel etkinliklerle dolu bir Beyoğlu için çalışmalar sürüyor.

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, Terra Santa'da düzenlediği çeşitli etkinliklerle kültür ve sanat yaşamını canlandırmaya devam ediyor. Beyoğlu'nun kalbinde yer alan Terra Santa, yerel halkın ve sanatseverlerin buluşma noktası haline geldi. Belediye, farklı alanlarda düzenlenecek etkinliklerle bu dinamizmi artırmayı hedefliyor. Tüm vatandaşları bu etkinliklere katılmaya davet eden Beyoğlu Belediyesi, kültürel zenginliğin paylaşılmasını teşvik ediyor.

Yayın Tarihi: 30.09.2024

Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri