İstanbul Kültür Sanat'ta Dans Atölyesi: Sneakers; Hiphop Street Dance

İstanbul Kültür Sanat'ta Dans Atölyesi: Sneakers; Hiphop Street Dance

İstanbul Kültür Sanat, 30 Eylül Pazartesi günü Dans Dans Dans atölyesine ev sahipliği yapıyor. Pelin Küçük liderliğinde düzenlenecek 'Sneakers; Hiphop Street Dance' etkinliği Müze Gazhane'de gerçekleştirilecek. Katılım için Radar Türkiye uygulamasından kayıt yapılması gerekiyor. Etkinlik saat 20.00'de başlayacak.

İstanbul Kültür Sanat, ritmin ve hareketin buluştuğu Dans Dans Dans atölyesine devam ediyor. 30 Eylül Pazartesi günü gerçekleşecek etkinlikte, DansFabrika eğitmeni Pelin Küçük, katılımcılara 'Sneakers; Hiphop Street Dance' atölyesi sunacak. Müze Gazhane'de düzenlenecek bu atölye, dans tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat. Etkinlik saat 20.00'de başlayacak ve katılım için Radar Türkiye uygulamasından kayıt yaptırmak gerekiyor.

Yayın Tarihi: 30.09.2024

İstanbul Kültür Sanat'ta Dans Atölyesi: Sneakers; Hiphop Street Dance
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri