İstanbul Photo Festivali 2024'te Başlıyor

İstanbul Photo Festivali 2024'te Başlıyor

Beyoğlu Belediyesi, FOTON Derneği tarafından düzenlenen İstanbul Photo Festivali, 1-20 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival, Beyoğlu'nun tarihi ve kültürel mekanlarında fotoğrafseverleri bir araya getirecek. Açılış etkinliği 1 Ekim 2024'te Terra Santa'da yapılacak. Tüm sanatseverler davetlidir.

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, FOTON Derneği tarafından her yıl ekim ayında düzenlenen İstanbul Photo Festivali'ni 2024 yılında üçüncü kez fotoğrafseverlerle buluşturacak. 1-20 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan festival, Beyoğlu'na değer katan Terra Santa, Bilim Beyoğlu, Galata Kulesi, Ara Cafe ve Atlas Sineması gibi mekanlarda düzenlenecek. Festivalin açılış etkinliği 1 Ekim 2024 tarihinde saat 19:00'da Terra Santa'da gerçekleştirilecek. Tüm sanatseverlerin davetli olduğu bu etkinlikte, fotoğraf sanatının farklı yönleri sergilenecek ve katılımcılar bir araya gelecek.

Yayın Tarihi: 30.09.2024

İstanbul Photo Festivali 2024'te Başlıyor
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri