Yerin Altında Konser Serisi KargART ile Devam Ediyor

Yerin Altında Konser Serisi KargART ile Devam Ediyor

İstanbul Kültür Sanat'ın Müze Gazhane'de düzenlediği Yerin Altında konser serisi, KargART iş birliğiyle yeni sezon etkinliklerine başlıyor. İlk konser 3 Ekim'de Naberkötüdür ve Goblin Daycare ile gerçekleşecek. Etkinlik, sınırlı kapasite ile düzenlenecek ve katılım için Radar Türkiye uygulamasından kayıt yapılması gerekiyor. KargART, bağımsız ve deneysel projelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

İstanbul Kültür Sanat'ın Müze Gazhane'de bir süredir devam eden Yerin Altında konser serisi, bu sezon KargART ile yeni etkinliklere ev sahipliği yapacak. 2008 yılında #canlıkarga adı ile performanslara başlayan KargART, bağımsız ve deneysel ekipler için önemli bir platform oluşturmuş durumda. 3 Ekim Perşembe günü saat 19.00'da Müze Gazhane Otopark -2'de gerçekleştirilecek ilk konserin sahnesinde, Shoegaze ve Dreamo ekibi Naberkötüdür ile yeraltı sahnesinin dikkat çeken isimlerinden Egg-punk grubu Goblin Daycare yer alacak. Sınırlı kapasiteli etkinlik için Radar Türkiye uygulamasından kayıt yaptırmak gerekiyor.

Yayın Tarihi: 30.09.2024

Yerin Altında Konser Serisi KargART ile Devam Ediyor
Yerin Altında Konser Serisi KargART ile Devam Ediyor
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri