5. Uluslararası El Sanatları ve Tasarım Fuarı İstanbul'da Başlıyor!

5. Uluslararası El Sanatları ve Tasarım Fuarı İstanbul'da Başlıyor!

İstanbul Kültür Sanat, 5. Uluslararası El Sanatları ve Tasarım Fuarı'nı 02-06 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenleyecek. Fuar, geleneksel ve çağdaş el sanatlarını tanıtmayı ve üreticilere yeni pazar kanalları sağlamayı amaçlıyor. TOBB tarafından uluslararası fuar statüsüne alınan etkinlik, sektördeki tüm paydaşları Yenikapı'da buluşturacak. Ziyaretçiler, fuar boyunca kaliteli ürünlerle tanışma fırsatı bulacak.

İstanbul Kültür Sanat, 5. Uluslararası El Sanatları ve Tasarım Fuarı'nı 02-06 Ekim 2024 tarihleri arasında Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirecek. Fuar, toplumsal farkındalık yaratma, ulusal ve uluslararası el sanatlarını tanıtma ve tüketicilere doğru ve kaliteli ürün sunma hedefleri doğrultusunda düzenleniyor. Bu yıl TOBB tarafından uluslararası fuar statüsüne alınan etkinlik, el sanatlarının değerli üreticilerini, ustalarını, sanatkârlarını, tasarımcılarını, eğitmenlerini ve tüccarlarını bir araya getirecek. Ziyaretçiler, 10:00-19:00 saatleri arasında açık olacak fuarda birbirinden farklı el sanatları eserlerini keşfetme fırsatı bulacak.

Yayın Tarihi: 30.09.2024

5. Uluslararası El Sanatları ve Tasarım Fuarı İstanbul'da Başlıyor!
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri