Beyoğlu Belediyesi'nden 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı

Beyoğlu Belediyesi'nden 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde değerli büyüklerimizi unutmuyor. Geçmişten günümüze kültürümüzü yaşatan yaşlılarımızın önemi vurgulandı. Belediye, tecrübeleriyle geleceğimize ışık olan büyüklerimizin gününü kutladı. Varlıkları en değerli hazine olarak nitelendirildi.

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajda, 'Varlığınız en değerli hazinemizdir' ifadesiyle, yaşlıların geçmişten günümüze kültürel değerleri aktaran önemli bireyler olduğu vurgulandı. Belediye, büyüklerimizin tecrübelerinin geleceğe ışık tutacağına dikkat çekerek, onların bu özel gününü kutladı. Beyoğlu Belediyesi, yaşlıların toplumdaki yerinin önemine ve onlara duyulan saygıya dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 2.10.2024

Beyoğlu Belediyesi'nden 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri