Beyoğlu Belediyesi'nden İstiklal Mahallesi'ne Akbil Dolum İstasyonu

Beyoğlu Belediyesi'nden İstiklal Mahallesi'ne Akbil Dolum İstasyonu

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, İBB iş birliğiyle İstiklal Mahallesi'ne yeni bir Akbil Dolum İstasyonu kazandırdı. Bu hizmet, komşuların yoğun talebi üzerine hayata geçirildi. Beyoğlu Belediyesi, etkin iş birliği ve hızlı çözüm anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor. Yüzü gülen Beyoğlulular için daha fazla hizmet sunulması hedefleniyor.

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, komşularının yoğun talebi doğrultusunda ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iş birliğiyle İstiklal Mahallesi'nde yeni bir Akbil Dolum İstasyonu açtı. Bu yeni istasyon, Beyoğlu'ndaki ulaşım hizmetlerini daha da kolaylaştırmayı amaçlıyor. Belediye yetkilileri, etkin iş birliği ve hızlı çözüm anlayışı ile Beyoğlululara daha iyi hizmet vermek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Açılışın ardından bölge sakinleri, yeni istasyonun sunduğu avantajlardan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Yayın Tarihi: 2.10.2024

Beyoğlu Belediyesi'nden İstiklal Mahallesi'ne Akbil Dolum İstasyonu
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri