Filmekimi 2023 İçin Geri Sayım Başladı!

Filmekimi 2023 İçin Geri Sayım Başladı!

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen Filmekimi, bu yıl 4-27 Ekim tarihlerinde dört farklı şehirde sinemaseverlerle buluşacak. Paribu sponsorluğunda gerçekleştirilecek etkinlik, Cannes, Venedik, Locarno ve Toronto gibi prestijli festivallerde dünya prömiyerini yapmış ödüllü filmleri sunacak. Biletler @passo'da satışta. Detaylar için filmekimi.iksv.org adresini ziyaret edin.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından bu yıl 23. kez düzenlenen Filmekimi, sinemaseverleri unutulmaz bir film deneyimi ile buluşturmak için geri sayım yapıyor. Paribu sponsorluğunda gerçekleştirilecek Filmekimi, 4-13 Ekim tarihlerinde İstanbul'da, 10-13 Ekim tarihlerinde Diyarbakır'da, 17-20 Ekim tarihlerinde Ankara'da ve 24-27 Ekim tarihlerinde İzmir'de sinema tutkunlarını ağırlayacak. Cannes’dan Venedik’e, Locarno’dan Toronto’ya kadar birçok saygın festivalde dünya prömiyerini yapmış en yeni ve ödüllü filmleri sunmayı hedefleyen Filmekimi, bilet satışlarına @passo üzerinden devam ediyor. Ayrıntılı bilgi için filmekimi.iksv.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yayın Tarihi: 2.10.2024

Filmekimi 2023 İçin Geri Sayım Başladı!
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri