İstanbul Kültür Sanat'ta Sinema ve Psikoloji Atölyesi Devam Ediyor

İstanbul Kültür Sanat'ta Sinema ve Psikoloji Atölyesi Devam Ediyor

İstanbul Kültür Sanat, Sinema ve Psikoloji Atölyesi'nde bu hafta hikayenin sinemadaki görsel yansımalarını ele alacak. Katılımcılar, karakterlerin iç dünyasını ve yönetmenin film dünyasını nasıl tasarladığını tartışacak. İncelenecek filmler arasında 'Hayallerin Peşinde', 'Evden Haberler' ve 'Ruhların Kaçışı' yer alıyor. Etkinlik, 3 Ekim Perşembe günü Müze Gazhane'de gerçekleşecek.

İstanbul Kültür Sanat, Sinema ve Psikoloji Atölyesi kapsamında iki farklı disiplinin bir arada ele alındığı etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu hafta, sinemada hikayenin görsel dünyaya aktarımı üzerine konuşulacak. Katılımcılar, yönetmenlerin film evrenlerini nasıl tasarladığına ve karakterlerin iç dünyalarının hikaye içinde nasıl var olduğuna dair derinlemesine tartışmalar yapacak. İncelenecek filmler arasında Sam Mendes'in yönettiği 'Revolutionary Road', Chantal Akerman'ın 'News from Home' ve Hayao Miyazaki'nin 'Ruhların Kaçışı' bulunuyor. Oturum öncesinde filmleri izlemek öneriliyor ancak zorunlu değil. Etkinlik, 3 Ekim Perşembe günü saat 19.00'da Müze Gazhane T-Atölye'de gerçekleştirilecek. Katılım için Radar Türkiye uygulaması üzerinden kayıt yaptırılması gerekiyor.

Yayın Tarihi: 2.10.2024

İstanbul Kültür Sanat'ta Sinema ve Psikoloji Atölyesi Devam Ediyor
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri