Müze Gazhane'de Cuma Sineması: Hayvanları Koruma Günü'nde 'Kedi' Filmi Gösterimi

Müze Gazhane'de Cuma Sineması: Hayvanları Koruma Günü'nde 'Kedi' Filmi Gösterimi

İstanbul Kültür Sanat, Müze Gazhane'de bu Cuma Hayvanları Koruma Günü'ne özel olarak 'Kedi' filmini izlemek için bir araya geliyor. Yönetmen Ceyda Torun'un 2016 yapımı bu film, İstanbul'un sokak kedilerini ve onların hayatımıza kattıklarını gözler önüne seriyor. Etkinlik, 4 Ekim Cuma günü saat 20.00'de gerçekleştirilecek. Oturma kapasitesi sınırlı olup, kayıt gerekmemektedir.

İstanbul Kültür Sanat, Müze Gazhane'de bu hafta Cuma Sineması etkinliği kapsamında Hayvanları Koruma Günü'ne özel olarak yönetmen Ceyda Torun'un 2016 yapımı 'Kedi' filmini izlemek için bir araya geliyor. İstanbul'un sokaklarında her gün yüz binlerce kedi özgürce dolaşmakta ve bu kediler, insanların hayatlarına anlam katan önemli birer parça haline gelmektedir. 'Kedi' filmi, sahip tanımayan bu kedilerin, İstanbul'daki yaşamları arasındaki dengeyi ve evlat edindikleri insanların hayatlarına kattıkları neşeyi gözler önüne seriyor. Eleştirmenler ve seyirciler, İstanbul'un kedilerine duyulan sevginin yanı sıra, bu aile filmi olan 'Kedi'nin de kalplerde ve evlerde özel bir yer edineceğini belirtiyor. Etkinlik 4 Ekim Cuma günü saat 20.00'de Müze Gazhane Q-Deck'te gerçekleşecek. Oturma kapasitesi sınırlı olan etkinlik için kayıt gerekmemektedir.

Yayın Tarihi: 2.10.2024

Müze Gazhane'de Cuma Sineması: Hayvanları Koruma Günü'nde 'Kedi' Filmi Gösterimi
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri