İstanbul Modern'de Ücretsiz Sergi Turları Başlıyor

İstanbul Modern'de Ücretsiz Sergi Turları Başlıyor

İBB Kültür AŞ, İstanbul Modern'de Olafur Eliasson'un 'Senin beklenmedik karşılaşman' sergisi için rehberli ücretsiz sergi turları düzenliyor. Turlar 4 Ekim Cuma günü başlayacak ve sınırlı kapasite ile gerçekleştirilecek. Katılım için Radar Türkiye uygulaması üzerinden kayıt yaptırmak gerekiyor. Buluşma noktası İstanbul Modern giriş katında yer alıyor.

İBB Kültür AŞ ile İstanbul Modern, 4 Ekim Cuma günü Olafur Eliasson’un Türkiye’deki ilk kişisel sergisi 'Senin beklenmedik karşılaşman' için rehberli ücretsiz sergi turları düzenliyor. Sanatçının 30 yılı aşkın kariyerinde odaklandığı konuları keşfetme imkânı sunan bu sergi, sanatseverlere kaçırılmayacak bir deneyim vaat ediyor. Katılmak isteyenler, Radar Türkiye uygulamasını indirip kayıt oluşturabilir. Turlar sınırlı kapasite ile gerçekleştirileceğinden, kayıtlar 3 Ekim saat 16.00’dan itibaren alınmaya başlanacak. Buluşma noktası ise İstanbul Modern giriş katındaki eğitim gişesi olacak.

Yayın Tarihi: 2.10.2024

İstanbul Modern'de Ücretsiz Sergi Turları Başlıyor
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri