İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden Meme Kanseri Taraması Uyarısı

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden Meme Kanseri Taraması Uyarısı

Meme kanserinde erken teşhisin önemi vurgulandı. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, erken evrede yakalanmanın tedavi başarısını artırdığını belirtti. Taramalar için KETEM ve aile hekimlerine başvurulması gerektiği ifade edildi. Kamuoyuna çağrıda bulunularak farkındalık oluşturulması hedefleniyor.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, meme kanseri tedavisindeki başarı şansının kanserin ne kadar erken evrede yakalandığı ile doğrudan ilişkili olduğunu açıkladı. Erken teşhisin önemine dikkat çeken yetkililer, meme kanseri taramaları için Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezlerine (KETEM) veya aile hekimlerine başvurulmasını önerdi. Bu taramaların, hastalığın seyrini olumlu yönde etkileyerek, tedavi sürecinde başarı şansını artıracağı belirtildi. Kamuoyuna yapılan bu çağrı ile meme kanseri farkındalığının artırılması hedefleniyor.

Yayın Tarihi: 2.10.2024

Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri