İstanbul Beyoğlu Belediyesi, İstanbul Photo Festival'ine Ev Sahipliği Yapıyor

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, İstanbul Photo Festival'ine Ev Sahipliği Yapıyor

İstanbul Photo Festival, 2-7 Ekim 2024 tarihleri arasında İstanbul'un sokaklarında gerçekleşecek. Etkinlikte fotoğraf söyleşileri, gösterimleri ve Photo Walk gibi aktiviteler yer alacak. Katılımcılar, alanında uzman fotoğrafçılarla tanışarak deneyimlerini dinleme fırsatı bulacak. Festival, fotoğraf sanatını keşfetmek isteyenler için kaçırılmayacak bir etkinlik.

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, 2-7 Ekim 2024 tarihleri arasında İstanbul Photo Festival'ine ev sahipliği yapacak. Festival, sokaklarda gerçekleştirilecek etkinlikler ile fotoğraf sanatını keşfetmek isteyenlere bir platform sunacak. Katılımcılar, çeşitli söyleşiler, fotoğraf gösterimleri ve fotoğraf okumalarının yanı sıra Photo Walk etkinliğinde de bir araya gelecekler. Alanında uzman fotoğrafçılar ile tanışma ve onların deneyimlerinden yararlanma fırsatı bulacak olan katılımcılar için bu festival, unutulmaz anlar yaşatacak.

Yayın Tarihi: 2.10.2024

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, İstanbul Photo Festival'ine Ev Sahipliği Yapıyor
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri