İstanbul'un Kurtuluşu İçin Özel Belgesel Yayında

İstanbul'un Kurtuluşu İçin Özel Belgesel Yayında

İstanbul'un Kurtuluşu'nun 101. yılı anısına hazırlanan 'İstanbul: İşgal ve Zafer' belgeseli, İBB Miras Belgesel YouTube kanalında yayınlanacak. Belgesel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katkılarıyla hazırlandı. Yönetmen Hacı Mehmet Duranoğlu'nun yönettiği belgesel, özel fotoğraf ve belgelerle İstanbul’un Kurtuluşu'na ışık tutuyor. Belgesel, 12 Ekim Cumartesi günü 20.00'da yayınlanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'un Kurtuluşu'nun 101. yılı anısına özel bir belgesel hazırladı. 'İstanbul: İşgal ve Zafer' isimli belgesel, İBB Miras Belgesel YouTube kanalında izleyicilerle buluşacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun değerli katkılarıyla hazırlanan bu belgesel, yönetmen Hacı Mehmet Duranoğlu tarafından yönetildi. Belgesel, İstanbul’un kurtuluşuna dair özel fotoğraflar, belgeler ve görüntülerle dolu olup, 12 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’dan itibaren izlenebilecek.

Yayın Tarihi: 14.10.2024

İstanbul'un Kurtuluşu İçin Özel Belgesel Yayında
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri