Beyoğlu'nda Kızlar Sahada Etkinliği Düzenleniyor

Beyoğlu'nda Kızlar Sahada Etkinliği Düzenleniyor

Beyoğlu Belediyesi, Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında özel bir gösteri maçı düzenliyor. Etkinlik, 12 Ekim 2024 tarihinde Okmeydanı Fetih Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Tüm sporseverler ve komşular etkinliğe davetlidir. Kızlarımızın sahadaki yetenekleri sergilenecek.

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, 12 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 16:00'da Okmeydanı Fetih Spor Tesisleri'nde 'Kızlar Sahada' etkinliği düzenliyor. Bu özel gösteri maçında, kız çocuklarının futbol sahasındaki yetenekleri, takım ruhları ve kararlılıkları sergilenecek. Etkinlik, Dünya Kız Çocukları Günü nedeniyle gerçekleştiriliyor ve tüm sporseverler ile komşular etkinliğe katılmaya davet ediliyor. Beyoğlu Belediyesi, bu tür etkinliklerle kız çocuklarının spor alanındaki yerini ve önemini vurgulamayı amaçlıyor.

Yayın Tarihi: 14.10.2024

Beyoğlu'nda Kızlar Sahada Etkinliği Düzenleniyor
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri