Bryan Adams, İstanbul’da Konser Verecek!

Bryan Adams, İstanbul’da Konser Verecek!

Dünya müzik tarihinin en başarılı sanatçılarından Bryan Adams, yeni albümü 'So Happy It Hurts' ile 18 Ekim 2024'te İstanbul'da sahne alacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleşecek konserin kapıları saat 19:00'da açılacak. Biletler için @passo internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kaçırılmayacak bu etkinlikte Adams'ın unutulmaz parçaları da dinleyiciyle buluşacak.

Dünya müzik tarihinde tüm zamanların en başarılı 100 sanatçısı arasında gösterilen Bryan Adams, kariyeri boyunca Oscar adaylıkları, Grammy, MTV ödülleri gibi birçok ödül kazanmış ve 100 milyonun üzerinde albüm satışı elde etmiştir. Sanatçı, 18 Ekim 2024 Cuma akşamı yeni albümü 'So Happy It Hurts' ile İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak. Konser, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleşecek ve kapılar saat 19:00'da açılacak. İndirimli dönem biletleri için @passo internet sitesini ziyaret etmenizi öneriyoruz. Bu özel etkinlikte Bryan Adams'ın unutulmaz parçaları da yer alacak.

Yayın Tarihi: 14.10.2024

Bryan Adams, İstanbul’da Konser Verecek!
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri