İstanbul Kültür Sanat'ta Dans Atölyeleri Başlıyor

İstanbul Kültür Sanat'ta Dans Atölyeleri Başlıyor

Müze Gazhane'de 14 Ekim Pazartesi günü Dans Dans Dans atölyeleri devam ediyor. Zumba ve Bale atölyeleri, deneyimli eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek. Katılım sınırlı kontenjanla sağlanacak. Kayıtlar Radar Türkiye uygulamasından alınabilecek.

İstanbul Kültür Sanat, ritmin ve hareketin buluştuğu Dans Dans Dans atölyesine 14 Ekim Pazartesi günü Müze Gazhane’de devam ediyor. Bu hafta, Aytunç Bentürk Dans Akademi eğitmenlerinden Atakan Uğurlu ile Zumba atölyesi düzenlenecek. Ayrıca, klasikleşen Yetişkinler için Bale atölyesi Suzan Alev eğitmenliğinde P Ek Bina’da gerçekleştirilecek. Etkinlikler, 14 Ekim Pazartesi günü 20.00 ve 20.15 saatlerinde yapılacak. Sınırlı kapasiteyle gerçekleşecek etkinlik için kayıtlar saat 14.00 itibariyle Radar Türkiye uygulamasından alınabilir.

Yayın Tarihi: 14.10.2024

İstanbul Kültür Sanat'ta Dans Atölyeleri Başlıyor
İstanbul Kültür Sanat'ta Dans Atölyeleri Başlıyor
Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri