İmamoğlu'ndan Kız Çocukları İçin Eğitim Desteği

İmamoğlu'ndan Kız Çocukları İçin Eğitim Desteği

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Kızlar Okusun Diye' kampanyasını başlattı. İhtiyaç sahibi 10 bin ailenin ilkokul çağındaki kız öğrencilerine 3 bin TL eğitim desteği verilecek. Kampanya, Dünya Kız Çocukları Günü'nde duyuruldu. İmamoğlu, kız çocuklarının eğitimine dikkat çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dünya genelinde kutlanan Dünya Kız Çocukları Günü'nde önemli bir kampanya başlattı. 'Kızlar Okusun Diye' adı verilen bu kampanya ile ihtiyaç sahibi 10 bin ailenin ilkokul çağındaki kız öğrencilerine toplamda 3 bin TL eğitim desteği sağlanacak. İmamoğlu, bu destekle kız çocuklarının eğitimine katkıda bulunmayı ve toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çekmeyi amaçladıklarını belirtti. Kampanya, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması adına atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yayın Tarihi: 14.10.2024

Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri