İmamoğlu Çekmeköy Sancaktepe Sultanbeyli Metrosu'ndaki İlerlemeyi Açıkladı

İmamoğlu Çekmeköy Sancaktepe Sultanbeyli Metrosu'ndaki İlerlemeyi Açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy Sancaktepe Sultanbeyli Metrosu'ndaki ilerlemenin %90 seviyesine ulaştığını duyurdu. İmamoğlu, projenin detaylarını ve istasyonları YouTube kanalında paylaştı. Metronun tamamlanmasıyla birlikte İstanbul'un ulaşım ağının genişleyeceği belirtiliyor. Vatandaşlar, projeyle ilgili güncel bilgilere erişmek için İmamoğlu'nun YouTube kanalını ziyaret edebilirler.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy Sancaktepe Sultanbeyli Metrosu'nda çalışmaların %90 seviyesine ulaştığını açıkladı. Proje ile ilgili detayları ve güzergahı aktaran İmamoğlu, istasyonların inşaat sürecinin hızla devam ettiğini belirtti. Metronun tamamlanmasının İstanbul'un ulaşımında büyük bir rahatlama sağlayacağını vurguladı. Vatandaşların projeyle ilgili en güncel bilgilere ulaşabilmesi için YouTube kanalında detaylı bir video paylaştı; izlemek isteyenler için bağlantı: https://youtu.be/CQWCAO1T2o8.

Yayın Tarihi: 14.10.2024

Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri